Sapsoperän Kyläyhdistys

2016 toimintaa

1. Toimintasuunnitelma ja tavoitteet

-          Vuodelle 2016 laadittu toimintasuunnitelma toteutui pääosin, joitakin muutoksia tuli tapahtumien järjestelyissä. Tiloja on pyritty kehittämään ja kunnostamaan hieman toimivammaksi.

1. Yhteistoiminta

-          Sapsoperän Kyläyhdistys ProAgria Kainuun jäsen. Kyläyhdistyksen jäsenet ovat saaneet ProAgrian jäsenkortin, jolla saa mm. alennuksia sopimusliikkeistä ostettaessa.

-          Kyläyhdistysten välistä toimintaa on ollut jonkin verran mm. illanviettojen muodossa. Yhteistyössä kylien välillä on kehittämistä, vielä kylillä olevan asutuksen säilymisen ja viihtymisen vuoksi.

1. Tapahtumat Sapsoperän kylätalolla vuoden 2016 aikana

Erilaisten tilaisuuksien määrä, osallistujat yhteensä ja talkootunnit (arvio).

Kokouksia ja tilaisuuksia

Kylätalon tilaisuudet

ja kokoukset

Viikko-ohjelman mukaiset

Lumityöt                   (25kert.)

Sisätilojen siivous    (50kert.)

Hankinnat                (30kert.)

Huoltotyöt yms.      (26kert.)

Summa

tilaisuuksien

määrä

Talkoo

tunnit

Osallistujien

määrä

1. Hankinnat ja talkoot

-          Kevään talkoissa kunnostettiin ja maalailtiin seiniä

-          Heinäkuussa rakennettiin uimarannalle pitkospuut kulkemisen helpottamiseksi.

-          Syyskuussa uimarannantie kunnostettiin, jolloin tielle ajettiin murskekerros.

-          Syyskuussa uimarannalla pidettiin katselmus kunnan edustajien kanssa veneidenlaskupaikan tekemistä varten. Luvan myötä rantaa raivattiin talkoilla ja tehtiin tien pohja. Ssuraavan kevään ja kesän aikana viimeistellään tie ja ranta-alue niin saadaan veneille laskupaikka käyttöön. Paikka on tarkoitettu pienehköille veneille.